Nye vidensformater og workshops på vej

2023 er snart omme, og vi er stadig helt høje over al den energi og positivitet, vi har mødt på vores mange workshops og ikke mindst det udsolgte Culture Kicks Back i år.

Nyhedsbrev

fredag den 8. december 2023

af Torben Vinter

Det giver os julelys i øjnene at tænke på, hvor mange der allerede er interesseret i vores arbejde og bakker op om vores fælles sag for et bedre og mere åbent kulturliv. Nogle ting virker bedre end andre. Derfor er det som ny organisation vigtigt, at vi hele tiden tester nye ting af og lærer af dem, så vi kan gøre det endnu bedre.

Noget af det, vi har lært, er at vores workshopformater har potentiale til endnu mere. Derfor skal du glæde dig til at se vores nye formater i det nye år. Du kan fange dem ved at følge med på vores nye facebookside – og giv os gerne et like!

I nyhedsbrevet kan du også læse vores første fælles debatindlæg. Vi har store visioner for, hvordan kulturehusene kan udvikle sig til at blive endnu bedre platforme for kulturelt iværksætteri – og for hvordan vi kommer endnu mere ud i landet. Læs med og deltag i debatten.

Tak for at følge med og glædelig december ❄️Gå ikke glip af nyt fra Kulturens Selvstændige.

Kontakt

Kulturens Selvstændige

Krausesvej 3, 2300 København Ø

Støttet af

Gå ikke glip af nyt fra Kulturens Selvstændige.

Support

Privatlivspolitik

Cookies

Støttet af

Kontakt

Kulturens Selvstændige

Krausesvej 3,
2200 København Ø