Kulturhusene til debat

Landet over begynder kulturhusene at røre på sig, og vi følger nysgerrigt med, da vi mener, at husene er vigtige arenaer for kulturelt iværksætteri og spiller en vigtig rolle i kulturens økosystemer.

Nyhedsbrev

mandag den 8. april 2024

af Torben Vinter

I morgen tirsdag d. 9. april åbnes dørene på Christiansborg, hvor en række af landets største kulturhuse i samarbejde med interesseorganisationen Kulturhusene i Danmark har inviteret til politisk samtale om en national støtteordning til kulturhusene. Vi deltager på dagen og byder os til, når samtalen kommer ind på kulturelt iværksætteri og vækstlagsarbejde.

Rundt i landets kommuner spirer de gode idéer, og vi byder os aktivt til, når der skal tænkes nyt. Derfor var vi også glade for at hjælpe Spinderihallerne i Vejle med at afholde ART/WORK-konferencen om kunstnerisk iværksætteri og -arbejdsliv, mens vi også har hjulpet Kulturmaskinen i Odense med at starte en ny Kulturhub op, som snart åbner dørene.

I København er kulturhusdebatten blusset op, da de kommunale kulturhuse lider af faldende besøgstal og manglende retning i husene. Vi byder os til som sparringspartner og håber, at flere huse kan finde en retning, som kommer det kulturelle iværksætteri til gavn.

Snart er der Folkemøde og snere på året Kulturmødet på Mors. Vi følger aktivt med og gør vores for, at forbedre rammerne for det kulturelle iværksætteri i Danmark.


Gå ikke glip af nyt fra Kulturens Selvstændige.

Kontakt

Kulturens Selvstændige

Krausesvej 3, 2300 København Ø

Støttet af

Gå ikke glip af nyt fra Kulturens Selvstændige.

Support

Privatlivspolitik

Cookies

Støttet af

Kontakt

Kulturens Selvstændige

Krausesvej 3,
2200 København Ø